אתר קבוצת חג'ג'
פלורנטין מתחדשת, המשקיעים מרוויחים, והאחים חג'ג' סוגרים עוד עסקה מרשימה. איך פרויקט MOMA הצליח למשוך סלבס, להפוך לאחד הנכסים המדוברים בישראל ולייצר רווחים עצומים?
מערכת ישראל עסקים
פרויקטי נדל"ן יוקרתיים הם כבר מזמן לא רק עניין של מיקום או עיצוב. בעידן שבו מיתוג הוא שם המשחק, פרויקט MOMA בפלורנטין מוכיח כיצד יצירת חוויית מגורים ייחודית יכולה להפוך לאחד הסיפורים העסקיים הבולטים של השנה. האחים חג'ג', מהמובילים בתחום הנדל"ן בישראל, הצליחו למשוך אל הפרויקט רשימה ארוכה של סלבס, וליצור סביבו באזז תקשורתי שהעלה את ערכו והפך אותו למוקד עניין בקרב משקיעים.
פלורנטין, שבעבר נחשבה לאזור של אמנים ובתי מלאכה, עוברת מהפכה של ממש. הפרויקט היוקרתי, שמציע דירות בעיצוב חדשני, מוקף בשדרות מסחריות, שטחי עבודה ומתחמי תרבות, משקף את הפוטנציאל העסקי שטמון בשכונה. המשקיעים הבינו זאת מוקדם, וכעת – עם השלמת הפרויקט ותחילת שלב האכלוס, הרווחים ברורים.
מבחינה עסקית, מדובר במהלך מחושב היטב. מעבר לנדל"ן, חג'ג' יודעים לנצל טרנדים ולמתג את הפרויקטים שלהם כך שימשכו את הקהל הנכון. הכנסת דיירים מפורסמים לא רק מעלה את היוקרה, אלא גם יוצרת אפקט חברתי שבו יותר אנשים רוצים להיות חלק מהמקום. מעבר לכך, שוק היוקרה בתל אביב ממשיך להתחזק, וביקוש לדירות במתחמים מעוצבים רק הולך וגובר.
על פי ההערכות, החברה צפויה לרשום רווח גולמי של כ-300 מיליון שקל. זה לא רק מספרים – זו דוגמה לאופן שבו תכנון נכון, הבנה של השוק ויכולת ליצור ערך מוסף מביאים להצלחה מסחררת.
הסיפור של MOMA בפלורנטין מציג מגמה רחבה יותר: השקעות בנדל"ן יוקרתי שמהוות גם מהלך אסטרטגי למיתוג, ולא רק השקעה במבנים. האם נראה עוד פרויקטים בסגנון הזה ברחבי ישראל? ואילו מגמות נוספות ישפיעו על תחום הנדל"ן בשנים הקרובות?
מה דעתכם על פרויקטי יוקרה בישראל? האם מיתוג ומגורים של ידוענים בפרויקטים כאלה משפיעים על השוק? שתפו אותנו בתגובות.